Et år tilbage…

af / / Generelt

I dag er der præcist et år til Aarhus Half Marathon 2017 løber af stablen, og både forberedelserne og forsalget er godt i gang.

Ruten forventes at danne grundlag for den ultimative bynære løbeoplevelse, idet løberne vil opleve en spændende tur gennem et Aarhus, der er ekstra pyntet op i forbindelse med fejringen af byens status som Europæisk Kulturhovedstad i 2017. Der vil således både være mulighed for at se Aarhus’ arkitektoniske vartegn, den hyggelige bymidte, en del af de mange udstillinger og events i forbindelse med kulturhovedstaden, samt de naturskønne omgivelser med strande og skove.

Efter en spændende tur rundt i Aarhus, vil opløbet være på Stadion Alle, hvor man i bedste “Champs Elysees-stil”, har opløb op med stadion – hjertet i Europamesterskabet i Masters Atletik (EMACS), som løber af stablen sideløbende. Her vil der være en masse spændende aktiviteter og underholdning.

Løbet forventes allerede nu, at have deltagere fra over 40 lande, idet løbere fra EMACS, også vil være med på ruten.

Det er simpelthen løbet du må og skal være en del af!

Husk, frem til 24. august er det stadig muligt at sikre sig en ekstra billig startnummerpakke til kun 295,- (dog max 1.500 solgte).

Herefter stiger prisen til 395,-
Bestilling foregår på Billettos hjemmeside – klik her for tilmelding.

Vi ses til Aarhus Half!

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV!

Ved at tilmelde dig, sikrer du dig de seneste nyheder.

TOP